Executive coaching:
investeer in jezelf

Je bent succesvol ondernemer of directeur. Je hebt plezier in je werk en doorgaans lopen de zaken prima. Toch kan het ook eenzaam voelen, zeker wanneer het gaat over belangrijke beslissingen.

Beslissingen die gevolgen kunnen hebben voor veel mensen. Of dilemma’s over de richting van het bedrijf, waarvan je weet dat als je het bespreekbaar maakt, er direct in positieve of negatieve zin naar gehandeld wordt. Ook kan het zijn dat je wel eens twijfelt over jezelf, of je ‘het’ wel kunt. Of dat je het lastig vind om de balans tussen werk en privé aan te brengen.

Jij hebt aandacht voor de ontwikkeling van je medewerkers, maar wie heeft eigenlijk aandacht voor jouw ontwikkeling?

Word een betere eindbaas

Voor dit soort gevallen hebben we executive coaching. In goed Nederlands noemen we dat ook wel  eindbaas-coaching. Hoe weet je of het iets voor jou is? 

In de eerste plaats herken je je in het bovenstaande. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor een bedrijf of bedrijfsonderdeel en je geeft leiding aan een management team. Je hebt behoefte om regelmatig te sparren met een ervaren directeur-ondernemer-coach, die zelf aardig het klappen van de zweep kent. Die eerlijk tegen je is, onafhankelijk en recht voor zijn raap, maar ook inlevingsvermogen heeft en je moed in praat als dat nodig is. Die de drive heeft om er voor te zorgen dat jij steeds beter wordt in je werk en op persoonlijk vlak. 

Hoe?

Voor Executive coaching doen we bijvoorkeur niet bij jouw op kantoor, maar wel in een fysieke ontmoeting. Dat kan bijvoorbeeld ook wandelend in de natuur of hardlopend. Voor dringende vragen of advies is de executive coach ook ‘s telefonisch of via een video call (Facetime of Google Meet) beschikbaar. 

Wil je ontdekken of het iets voor je is? Bel dan Gabe de Jong op (050) 234 05 67 voor een vrijblijvend intake gesprek. 

 

Koffie?

Wij houden van pittige koffie en van pittige uitdagingen. Dus laten we eens koffie drinken als u denkt dat u een onoplosbaar probleem hebt.